Kapperskruk - Kappersfiets

* Lid webshop keurmerk * 14 dagen bedenktijd * 2 jaar garantie * Achteraf betalen

Kapperskruk of kappersfiets

Een kapperskruk is hetzelfde product als een zadelkruk. Doordat deze kruk op wielen zo massaal in de kappersbranche wordt gebruikt is de naam langzaam veranderd in kapperskruk of kappersfiets. Naast het intensieve gebruik door kappers ziet men de kapperskruk ook veel in schoonheidssalons, zorginstellingen en in huiselijke omgeving.

In huis is de kapperskruk een welkom hulpmiddel voor mensen die slecht ter been zijn en kunnen dankzij de kappersfiets nu gewoon hun dagelijkse taken zoals strijken of het eten koken blijven doen. Ook zie je door de digitalisering van de maatschappij dat steeds meer mensen van huis uit werken en regelmatig en langdurig achter de computer werken. Door gebruik te maken van een kapperskruk met een ergonomisch gevormde zadelzitting wordt de kans op lichamelijke klachten aanzienlijk verlaagd.

Ergonomische kapperskrukken tegen een betaalbare prijs!

zadelkrukaletha-1.jpg zadelkrukcarissa-zwart-2.jpg   goedkopetabouret-zadelkrukjacinthadeluxe-2.jpg
     Kapperskruk Aletha     
 
Zithoogte:
47 - 60 cm
 
 
Prijs € 59,00
   Kapperskruk Carissa
  
Zithoogte:
42 - 62 cm
60 - 74 cm
 
Prijs € 69,00
   Kapperskruk Delia  
 
Zithoogte:
50 - 70 cm
 
 
Prijs € 79,00
 
zadelkrukkariscompactzadel-tabouretbenelux-zwart-4.jpg  zadelkrukletocompactzadel-tabouretbenelux-zwart-4.jpg  kapperskrukvelmapu-tabouretbenelux.jpg
  Kapperskruk
     Karis Comfort    
 
Zithoogte:
46 - 64 cm
57 - 82 cm
 
Prijs € 89,00
 Kapperskruk
 Leto Compact
  
Zithoogte:
46 - 64 cm
 57 - 82 cm 
 
Prijs € 109,00
Kapperskruk
 Velma PUR  
 
Zithoogte:
46 - 64 cm
57 - 82 cm
 
Prijs € 119,00
 

Klik hier voor nog meer voordelige kapperskrukken!

Kapperskruk productinformatie
* Ergonomische zadelzitting met kunstlederen bekleding
* Voorzien van kunststof zwenkwielen
* Sterk chromen, kunststof of aluminium voetkruis
* Verkrijgbaar in verschillende kleuren
* Betrouwbare stalen gasveer
* Traploos in hoogte verstelbaar
* ARBO goedgekeurd
 

Een zadelkruk koopt u bij de specialist!

Goedkopetabouret.nl is dankzij haar jarenlange ervaring de specialist in het leveren van comfortabele en betaalbare kapperskrukken en heeft veel vaste afnemers binnen de beauty-, medische- en kappersbranche.

Een kapperskruk is uitstekend geschikt voor:

 • Schoonheidsspecialisten
 • Verplegend personeel
 • Baliemedewerkers
 • Uurwerkmakers
 • Operators
 • Pedicures
 • Artsen
 • Apotheekassisten
 • Kassamedewerkers
 • Hondentrimsters
 • Leerkrachten
 • Laboranten
 • Opticiens
 • Kappers

 

Kappersbranche

Medewerkers in een kapsalon maken een grotere kans op lichamelijke ongemakken dan gemiddeld en dit is dan ook voortdurend een punt van zorg. Naast de kans op huidklachten door het gebruik van chemische stoffen zoals haarverf kan de gezondheid van een kapper ook in het geding komen door het constant belasten van de handspieren en polsgewrichten. En alsof dat niet voldoende is staan medewerkers van een kapsalon dagelijks langdurig in dezelfde houding.

Kapperskruk of kappersfiets

Om de lichamelijke belasting van de medewerkers in een kapsalon zoveel mogelijk te ontzien en de kans op lichamelijke klachten te minimaliseren gebruikt men een kapperskruk of kappersfiets. Een goede kruk heeft een compact zadel. Een niet te brede zadelzitting zorgt voor een comfortabele zit doordat je de benen niet onnodig ver uit elkaar hoeft te plaatsen. Door de ergonomische vormgeving van het zadel werk je automatisch in een natuurlijke en gezonde werkhouding waarbij de bekken direct in de juiste positie komen te staan. Dankzij deze houding wordt afknelling van de bovenbenen voorkomen.

Vanzelfsprekend moet een kapperskruk traploos in hoogte verstelbaar zijn waardoor je op precies de juiste hoogte kunt werken. Een kapper moet hiernaast mobiel zijn en dus moet de kappersfiets voorzien zijn van soepel lopende zwenkwieltjes. Let u hierbij goed op het juiste loopvlak van de wieltjes. Niet noodzakelijk maar indien dit als prettig wordt ervaren kunt u de kapperskruk completeren met een voetring voor de ideale voetondersteuning.

Kapperskruk assortiment

Goedkopetabouret.nl heeft jarenlange ervaring in de verkoop van kapperskrukken en mede door een nauwe samenwerking met kapsalons, schoonheidssalons, zorginstellingen en fysiotherapeuten weten wij welke modellen kappersfietsen het beste voldoen om op een verantwoorde wijze je werkzaamheden te verrichten. Goedkopetabouret.nl heeft zich gespecialiseerd in betaalbare kappersfietsen van een goede kwaliteit. Hiernaast bieden wij comfortabele kapperskrukken met rugleuning en professionele kappersfietsen met voetbediening aan tegen scherpe prijzen. Al onze producten worden verkocht met twee jaar garantie. 

Onderhoud kapperskruk

Een kapperskruk is makkelijk te onderhouden. U gebruikt een handwarm sopje met een schoonmaakdoekje. Dit is veelal voldoende om de zadelzitting en onderstel van de kapperskruk schoon te maken. Voorkom beschadiging en gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen.

De perfecte werkhoogte bij een kapperskruk

Onze kapperskrukken zijn in verschillende traploos instelbare zithoogtes verkrijgbaar. Uw perfecte zithoogte zit hier gegarandeerd bij.

Product Zithoogte Lengte Werkhoogte
Kapperskruk Aletha 47 - 60 cm < 185 cm < 85 cm
Kapperskruk Carissa 42 - 62 cm < 185 cm < 85 cm
60 - 74 cm > 170 cm > 75 cm
Kapperskruk Delia 50 - 70 cm < 185 cm < 80 cm
Kapperskruk Karis Comfort 46 - 64 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm
Kapperskruk Leto Comfort 46 - 64 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm
Kapperskruk Velma PUR 46 - 64 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm

Trefwoorden waaronder verrijdbare krukken worden verkocht:

Werkkruk, Werkkrukken, Knipkruk, Knipkrukken, Fietskruk, Fietskrukken, Werkstoel, Werkstoelen, Kapperskruk, Kapperskrukken, Kruk, Krukken, Zadelstoel, Zadelstoelen, Taboeret, Taboeretten, Ponyseat, Ponyseats, Massagekruk, Massagekrukken, Tabouret, Tabourets, Ponykruk, Ponykrukken, Kappersfiets, Kappersfietsen, Trimkruk, Trimkrukken, Schoolkruk, Schoolkrukken, Stahulp, Stahulpen, Zadelzit, Zadelzits, Ponychair, Ponychairs, Fotokruk, Fotokrukken, Trimstoel, Trimstoelen, Keukenkruk, Keukenkrukken, Pianokruk, Pianokrukken, Industriële kruk, Industriële krukken, Krukje, Krukjes, Zadelkruk, Zadelkrukken