Zadelkruk - Zadelstoel - Stahulp - Werkkruk - Zadelzit

* Lid webshop keurmerk * 14 dagen bedenktijd * 2 jaar garantie * Achteraf betalen

Wat is een zadelkruk

Zadelkrukken zijn wellicht het best te omschrijven als een ergonomische kruk op wielen (soms uitgevoerd met glijdoppen). Kenmerkend voor een zadelkruk is de zadelzitting. Dankzij de ergonomische vorm van de zadelzitting zit u in een natuurlijke en actieve werkhouding waarbij de bekken automatisch in de juiste positie komen te staan en beknelling van de bovenbenen wordt voorkomen.

Een zadelkruk is verder voorzien van een traploos instelbare gasveer die voor de juiste zithoogte zorgt. Bij de meeste zadelkrukken wordt de hoogte handmatig ingesteld met een hendel direct onder de zadelzitting. Bij sommige duurdere modellen zie je ook weleens dat de zithoogte instelbaar is middels een voetbediening. Een voetbediening is erg praktisch bij beroepen waar men de handen vrij moet hebben voor werkzaamheden of waar hygiëne erg belangrijk is. De basis van een zadelkruk bestaat uit een sterk voetkruis met vijf poten die voor een solide basis zorgen.

Ergonomische zadelkrukken tegen een betaalbare prijs!

zadelkrukaletha-zwart.jpg  zadelkrukcarissa-zwart-1.jpg goedkopetabouret-zadelkrukjacinthadeluxe-1.jpg 
     Zadelkruk Aletha      
 
Zithoogte:
47 - 60 cm
 
 
Prijs € 59,00
     Zadelkruk Carissa    
 
Zithoogte:
46 - 62 cm
60 -74 cm
 
Prijs € 69,00
    Zadelkruk Delia   
 
Zithoogte:
50 - 70 cm
 
 
Prijs € 79,00
 
zadelkrukkariscompactzadel-tabouretbenelux-zwart-1.jpg zadelkrukletocompactzadel-tabouretbenelux-zwart-1.jpg   goedkopetabouret-zadelkrukvelmapu-1.jpg
   Zadelkruk
       Karis Compact     
  
Zithoogte:
46 - 64 cm
57 - 82 cm
 
Prijs € 89,00
 Zadelkruk
 Leto Compact 
    
Zithoogte:
46 - 64 cm
57 - 82 cm
 
Prijs € 99,00
  Zadelkruk Velma PU  
 
Zithoogte:
46 - 64 cm
57 - 82 cm
 
 
Prijs € 119,00


Klik hier voor nog meer voordelige zadelkrukken!

Zadelkruk productinformatie

* Ergonomische zadelzitting met kunstlederen bekleding 
* Voorzien van kunststof zwenkwielen
* Sterk chromen, kunststof of aluminium voetkruis
* Verkrijgbaar in verschillende kleuren
* Betrouwbare stalen gasveer
* Traploos in hoogte verstelbaar
* ARBO goedgekeurd
 

Voor wie zijn zadelkrukken bedoeld?

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een zadelkruk. Vervelende nek- en rugklachten beginnen vaak door te lang in een zelfde houding te werken. Door de ergonomische zadelzitting waarbij je automatisch in de juiste houding komt te zitten worden veel klachten voorkomen.

Een zadelkruk wordt zowel thuis als in verschillende beroepsgroepen gebruikt.

  • Dierenartspraktijken
  • Schoonheidssalons
  • Zorginstellingen
  • Laboratoria
  • Winkels

 

  • Tandartspraktijeken
  • Kinderdagverblijven
  • Kapsalons
  • Kantoren
  • Scholen

Zadelkruk assortiment

De zadelkrukken die Goedkopetabouret.nl in haar assortiment heeft zijn met de grootst mogelijke zorg uitgekozen. Wij voeren een drietal zadelkruk-lijnen die elkaar perfect aanvullen. De "gewone" zadelkrukken onderscheiden zich door hun zeer goede prijs kwaliteits verhouding en lange levensduur. Onze zadelkrukken met rugleuning ook wel zadelstoel genoemd hebben een zeer comfortabele zit en zijn langdurig en intensief te gebruiken. In het hoogste segment hebben we de zadelkrukken met voetbediening. Deze professionele krukken worden veelal gebruikt in een werkomgeving waarbij hygiëne zeer belangrijk is of waar men beide handen nodig heeft tijdens de werkzaamheden.

Hoe onderhoud ik mijn zadelkruk?

Een zadelkruk is eenvoudig schoon te maken. U gebruikt een handwarm sopje met een schoonmaakdoekje. Dit is meestal al voldoende om de zadelzitting en het onderstel van de zadelkruk te reinigen. Het is aan te raden om regelmatig de wieltjes van de zadelkruk te ontdoen van stof zodat deze soepel blijven rollen. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen om uw zadelkruk te reinigen.

Zadelkruk. De juiste zithoogte!

De zadelkrukken in ons assortiment zijn in verschillende traploos instelbare zithoogtes verkrijgbaar. Zorg voor de perfecte werkhouding en kies de zadelkruk die bij u past. 

Product Zithoogte Lengte Werkhoogte
Zadelkruk Aletha 47 - 60 cm < 185 cm < 85 cm
Zadelkruk Carissa 46 - 62 cm < 185 cm < 85 cm
60 - 74 cm > 170 cm > 75 cm
Zadelkruk Delia 50 - 70 cm < 185 cm < 80 cm
Zadelkruk Karis Comfort 46 - 64 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm
Zadelkruk Leto Comfort 46 - 64 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm
Zadelkruk Velma PUR 46 - 64 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm

Trefwoorden waaronder verrijdbare krukken worden verkocht:

Werkkruk, Werkkrukken, Knipkruk, Knipkrukken, Fietskruk, Fietskrukken, Werkstoel, Werkstoelen, Kapperskruk, Kapperskrukken, Kruk, Krukken, Zadelstoel, Zadelstoelen, Taboeret, Taboeretten, Ponyseat, Ponyseats, Massagekruk, Massagekrukken, Tabouret, Tabourets, Ponykruk, Ponykrukken, Kappersfiets, Kappersfietsen, Trimkruk, Trimkrukken, Schoolkruk, Schoolkrukken, Stahulp, Stahulpen, Zadelzit, Zadelzits, Ponychair, Ponychairs, Fotokruk, Fotokrukken, Trimstoel, Trimstoelen, Keukenkruk, Keukenkrukken, Pianokruk, Pianokrukken, Industriële kruk, Industriële krukken, Krukje, Krukjes, Zadelkruk, Zadelkrukken